UEFA: Ενημέρωσε Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα, Ελσίνκι για το ενδεχόμενο να παίξουν χωρίς φιλάθλους

Η UEFA ενημέρωσε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων που θα παίξουν στη χώρα μας, (Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα, Ελσίνκι) για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.
Στην έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όλοι όσοι συμμετείχαν φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε πολιτικές αποφάσεις, που θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.
Δύο είναι τα σενάρια για τα σκληρά σενάρια:
- Η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους
- Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων
Μάλιστα για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών τα εντός έδρας παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα, Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα, ΠΑΟΚ – Ελσίνκι), λόγω των όσων συνέβησαν με τελευταία τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, η UEFΑ έχει ήδη ενημερώσει τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων να είναι ποετοιμασμένες για το ενδεχόμενο αυτό.
Η ενημέρωση της UEFA
«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά
Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
