Ολυμπιακός Μεταγραφές: Πάτησαν Ελλάδα Ορτα και Τσικίνιο
Στην Ελλάδα βρίσκονται πλέον από το απόγευμα της Παρασκευής, ο Αντρέ Ορτα και ο Τσικίνιο που αναμένεται να αποτελέσουν και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση δύο ακόμα κινήσεων.
Ο Αντρέ Ορτα και ο Τσικίνιο ήρθαν στην Ελλάδα και πλέον αυτό που αναμένεται να γίνει είναι να περάσουν από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους με την ομάδα.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν τους δύο παίκτες στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια οι δυο τους πήραν το δρόμο για τα ξενοδοχεία τους, ενώ οι εκπρόσωποί τους θα έχουν τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ναν για το επόμενο τατουάζ του: «Τριφύλλι μαζί με ένα τρόπαιο, δεν θα φύγω σύντομα»
- Απολαυστικό video: Η πτήση της επιστροφής, οι πανηγυρισμοί στο αεροπλάνο και ο... ρεπόρτερ Καραχάλιος
- Παρασκήνιο: Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι κορόιδο για να την πατήσει
- Ολυμπιακός: Φόρτισε και το… πάουερ μπανκ!
- ΟΦΗ: Πανηγυρισμοί και σε κρητικό γάμο για την κατάκτηση του κυπέλλου
