Φενέρμπαχτσε: «Αν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θα αποκλειστεί η Τουρκία από το Euro 2024»

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως αν η Φενέρμπαχτσε αποχωρήσει από τη Super Lig, τότε η UEFA θα αποκλείσει την Εθνική Τουρκίας από το Euro 2024.

Επικαλούμενος πηγές μέσα από την UEFA, ο Τούρκος δημοσιογράφος Μαχμούντ Ρζάιεφ εξηγεί πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ασχολείται εκτεταμένα με τα απίστευτα επεισόδια που έγιναν στο  παιχνίδι Τράμπζονσπορ-Φενέρμπαχτσε και τα απόνερά του.

Η Super Lig, το τουρκικό δηλαδή πρωτάθλημα βρίσκεται υπό επιτήρηση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που θεωρεί πως θα είναι τεράστιο σκάνδαλο αν τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε για τα επεισόδια.

«Συναντήθηκα τυχαία με έναν υπάλληλο που εργάζεται στην UEFA σήμερα. Του έκανα μερικές ερωτήσεις σχετικά με τον αγώνα Φενέρμπατσε – Τράμπζονσπορ. Σύμφωνα με τις απαντήσεις του, θα ήταν τεράστιο σκάνδαλο αν οι παίκτες της Φενέρ τιμωρούνταν από την Ομοσπονδία. Μου τόνισε επίσης ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μεγάλη έρευνα λόγω της αποχώρησης της Φενέρμπαχτσε από το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα μάλιστα μου υποστήριξε πως πιστεύει ότι η Εθνική Τουρκίας θα μπορούσε να μείνει εκτός Euro 2024. Ενημέρωσε ότι η τουρκική Super Lig τελεί υπό αυστηρή παρακολούθηση και τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή», γράφει στο σχετικό tweet.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News