Ατρόμητος Παρασκήνιο: Ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ

Ατρόμητος Παρασκήνιο: Ποιες είναι οι μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ

Ο Ατρόμητος θα αλλάξει πολλά στο ρόστερ του αναφορικά με την επόμενη σεζόν και οι αποφάσεις έχουν παρθεί

Αγνώριστος θα είναι τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, που και φέτος κινήθηκε στη μετριότητα και τερμάτισε σε θέση δυσανάλογη με τις δαπάνες και τις προσδοκίες.

Η σκούπα στο Περιστέρι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα σαρώσει πολύ κόσμο και τα περισσότερα απ’ τα συμβόλαια που λήγουν δεν θ’ ανανεωθούν. Οι αποφάσεις έχουν παρθεί στον Ατρόμητο.

Αρχίζοντας απ’ τον «άσο», ο Τσιντώτας δεν άφησε ικανοποιημένους τους «κυανόλευκους» και βρίσκεται στην έξοδο. Το ίδιο ισχύει και για δύο δεξιούς μπακ, τον Κεσρίντα, που σαν να βάλτωσε στο Περιστέρι, με συνέπεια -ως διεθνής με την Τυνησία- να θέλει κάτι διαφορετικό και τον Κιβρακίδη, για τον οποίο ήρθε η ώρα της αποχώρησης μετά από μία δεκαετία στον Ατρόμητο.

Για να φύγει, όμως, είναι κι ο αριστερός μπακ, ο Λε Μποκ, ενώ απ’ τους στόπερ ήδη αποχώρησε ο Ιρεμέκοφ κι έπεται ο Ασεβέδο. Εκκαθαρίσεις αναμένονται και στη μεσαία γραμμή.

Ο Αγκιμπού Καμαρά ούτως ή άλλως είναι για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, καθότι δανεικός, ενώ οι Κούεν και Φριντζόνσον έχουν συμβόλαια που λήγουν και δεν θ’ ανανεωθούν.

Ούτε η επίθεση θα μείνει ανέγγιχτη, κάθε άλλο. Ο Ντιρκς δεν πρόσφερε τίποτα και δεν θα συνεχίσει με τ’ αστέρι στο στήθος, ενώ βέβαιο πρέπει να θεωρείται και το «διαζύγιο» με τον Ρομπάιγ.

Ο Βαλένσια θα επιστρέψει στη Σαλερνιτάνα, όπου είναι η οργανική του θέση, ενώ για τον Αντζιέλσκι υπάρχει μεν οψιόν αγοράς του απ’ τη Σιβασπόρ, όμως δεν θα ενεργοποιηθεί, καθώς είναι πολλά τα λεφτά που απαιτούνται. Αγνωστο, τέλος, είναι τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Ερλινγκμαρκ, Μαρκετζιάνι και Τζοβάρα, που επίσης λήγουν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News