Ολυμπιακός παρασκήνιο: Ποιος είδε τον Μεντιλίμπαρ και δεν τον φοβήθηκε!

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ κέρδισε τους πάντες και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η «έκρηξη» του Βάσκου στο ημίχρονο που συνέβαλλε στην αλλαγή εικόνας του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε και οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ έφεραν την επιστροφή του Ολυμπιακού από το 2-0 στο 2-2 και μαζί το αποτέλεσμα που έδωσε ευρωπαϊκό εισιτήριο στους ερυθρόλευκους και συνάμα ηρεμία για την ιστορική βραδιά στην ΟΠΑΠ Αρένα, στις 29 Μαίου στον τελικό του Κόνφερενς με την Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός που στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό ήταν κακός με τον Μεντιλίμπαρ να… την πέφτει στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν. Οι φωνές του Βάσκου ακούστηκαν μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας ζητώντας από τους ερυθρόλευκους να κάνουν το αυτονόητο: Να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

«Δεν γίνεται να έχουμε την ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλω απ’ όλους μεγαλύτερη προσπάθεια, μεγαλύτερη ένταση και όταν λέω απ’ όλους το εννοώ. Τι είναι αυτά που κάνετε; Μην «πουλάμε» μπάλες, πρέπει να κερδίσουμε μέτρα στο γήπεδο και ν’ απειλήσουμε περισσότερο την άμυνα του Παναθηναϊκού. Κάνουμε λάθη και δεν παίζουμε όπως μπορούμε. Πρέπει να βγούμε και να δείξουμε αντίδραση» ήταν μερικά από τα λόγια του Μεντιλίμπαρ που είδε στην επανάληψη μια άλλη ομάδα.

Ο Βάσκος που συνάμα έκανε σκληρή κριτική σε συγκεκριμένους παίκτες και εν όψει Φιορεντίνα πλέον ετοιμάζεται με ηρεμία και «καθαρό μυαλό».

Με τον Ορτέγκα να είναι διαθέσιμος, τον Ιμπόρα να «χτυπάει» την πόρτα της 11αδας και τις απαιτήσεις του από όλους σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να είναι μεγάλες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News