Εισιτήρια τελικού Conference League: Θα επέμβει ποτέ ο εισαγγελέας για τις κομπίνες που γίνονται εντός και εκτός ΕΠΟ;

Εισιτήρια τελικού Conference League: Θα επέμβει ποτέ ο εισαγγελέας για τις κομπίνες που γίνονται εντός και εκτός ΕΠΟ;

Απίστευτα πράγματα γίνονται με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, που πήρε η ΕΠΟ. Εξωθεσμικός παράγοντας της ΑΕΚ φέρεται να προμηθεύτηκε εισιτήρια και τα δίνει με μεγάλο καπέλο, με τον όρο να μην καταλήξουν σε «ερυθρόλευκους», ενώ υπάλληλοι της Ομοσπονδίας τάζουν προσκλήσεις με δύο και τρία χιλιάρικα €!

Απίστευτα πράγματα γίνονται με τα εισιτήρια του τελικού του Conference League που πήρε η ΕΠΟ, η υποτιθέμενη προστάτιδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και το λέμε αυτό μετά λόγου γνώσεως γιατί εντός της Ομοσπονδίας έχουν στηθεί παραμάγαζα για να κονομήσουν κάποιοι από τη διάθεση των εισιτηρίων του τελικού.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ΕΠΟ έχει πάρει 1.500 εισιτήρια και αντί να τα δώσει στον Ολυμπιακό για τους χιλιάδες οπαδούς του, τα εν λόγω εισιτήρια έχουν καταλήξει σε κάποιους που κάνουν προσωπικό εμπόριο. Υπάλληλοι στην Ομοσπονδία ζητούν 2.000 και 3.000 ευρώ προμήθεια για να προμηθεύσουν εισιτήριο ή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται! Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για όλα αυτά!

Εισιτήρια έφτασαν να πωλούνται στη Ρόδο μέσα από ιστοσελίδες! Όμως, το χειρότερο είναι πως υπάρχουν μαρτυρίες για εξωθεσμικό παράγοντα της ΑΕΚ, που, άγνωστο πως, κατάφερε να προμηθευτεί ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων και τα διαθέτει στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης με μεγάλο καπέλο, αλλά και τον όρο να μην είναι οπαδοί του Ολυμπιακού αυτοί που θα τα πάρουν.

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Και το ερώτημα είναι αυτονόητο: Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να ξεκινήσει έρευνα; Που είναι οι ανεξάρτητες αρχές αυτής της χώρας; Τι κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού; Τι κάνει η Αστυνομία που θέλει, όπως λέει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να τηρήσει την τάξη με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αν τα εισιτήρια καταλήξουν σε χούλιγκανς άλλων ομάδων που θέλουν να κάνουν προβοκάτσια, ολόκληρος ο σχεδιασμός θα πάει περίπατο και η χώρα μας θα ξεφτιλιστεί διεθνώς.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε αν πέρα από το παράνομο κέρδος, βρίσκεται από πίσω και ένα ύπουλο σχέδιο για να αποπροσανατολιστεί ο Ολυμπιακός και να μην μπορεί να κερδίσει το τρόπαιο, επειδή θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα το κάνει. Σε αυτή τη χώρα τα έχουμε δει όλα και τα ανάποδά τους και τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News