Ολυμπιακός: Τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τα 100 χρόνια - Οι τιμές και τα προνόμια

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2024-25. Όλες οι λεπτομέρειες και οι τιμές.

Ο Ολυμπιακός οδεύει στα 100 χρόνια θρυλικής Ιστορίας και προετοιμάζεται για μία σεζόν αντάξια της… περίστασης. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2024-25, γνωστοποιώντας τις τιμές, αλλά και τα προνόμια των κατόχων.

Όπως και άλλες χρονιές, όσοι προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας στο πρώτο διάστημα (δηλαδή από τις 27 Μαϊου ως τις 19 Ιουνίου) θα καταβάλουν ένα χαμηλότερο αντίτιμο από αυτό που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι αγοράσουν το επόμενο διάστημα.

Στην πρώτη περίοδο, οι τιμές ξεκινούν από τα 195 ευρώ, ενώ μετέπειτα από τα 250 ευρώ. Ελάφρυνση 30% θα έχουν τα παιδιά, που θα προμηθευτούν διαρκείας εκτός του πετάλου των οργανωμένων.

Σημειώνεται ότι με το ίδιο εισιτήριο, ο αγοραστής έχει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και στα φιλικά.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές:

Όσο για τα προνόμια, οι φίλοι της ομάδας που θα προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, θα έχουν εκπτώσεις στα Red Store, σε πάρκινγκ, αλλά και σε προσφορές χορηγών της ΠΑΕ.

Για τις νέες τιμές, ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε: «Υπάρχει μία αύξηση, είναι κοντά σε αυτές του 2012 όπου λόγω της κρίσης και του κορωνοϊου ήταν προσφορά. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει μισές τιμές σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Ήταν μία προσφορά του συλλόγου για τις δύσκολες εποχές. Από εκεί και πέρα, τα επιπλέον χρήματα για τον Ερασιτέχνη, είναι χρήματα που στηρίζουν αυτό που λέγαμε. Έχει κατακτήσει εκατοντάδες τίτλους. Εμείς δεν μετράμε τα επιτραπέζια τάβλι που μετρούν άλλοι. Αυτό έχει γίνει από την στήριξη του κόσμου αλλά και του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο σκοπός είναι ιερός. Τα διαρκείας είναι βασική πηγή εσόδων για έναν σύλλογο και είναι το 1/4 των εσόδων ενός συλλόγου. Σε μία εποχή, που θα αλλάξουμε ταχύτητα και στοχεύουμε ευρωπαϊκά».

Σχετικά με τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Στο Καραϊσκάκης θα υπάρχουν νέοι χώροι όπως fan zone για τους οπαδούς γύρω από το γήπεδο αλλά μέσα γίνονται έργα. Εμείς κάθε χρόνο κάνουμε μία επένδυση κοντά στο μισό εκατομμύριο για την αλλαγή χλοοτάπητα. Αλλάζουν πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο. Το γήπεδο δεν μπορεί να είναι διαθέσιμο στις 29 Μαϊου γιατί θα ξεκινήσουν έργα. Έχουμε συμφωνήσει με τον Δήμο Πειραιά, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στο Δημαρχείο, στη Ζέα και στα Καμίνια όπου ο κόσμος θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Έχει γίνει μία τεράστια προσφορά από τον κ. Μαρινάκη ώστε να δει ο κόσμος τον τελικό από το Mega. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να νικήσουμε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News