Ολυμπιακός: Που θα στηθούν οι γιγαντοοθόνες για τον τελικό του Conference League

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα στο τελικό του UEFA Conference League και στον Πειραιά θα στηθούν γιγαντοοθόνες για μαζική παρακολούθηση του ιστορικού παιχνιδιου από τους φίλπυς των «ερυθρολεύκων».

Ολόκληρος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινείται στους ρυθμούς του τελικού του Conference League με την Φιορεντίνα. Κατά την παρουσία, μάλιστα, των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, γνωστοποίησε πως θα στηθούν γιγαντοοθόνες σε διάφορα σημεία του Πειραιά ώστε να δοθεί η ευκαιρία μαζίκης παρακολούθησης του αγώνα από τους φίλου των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, αιτιολόγησε και τον λόγο που δεν θα είναι εφικτή η τοποθέτηση των γιγαντοοθονών στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς στο φαληρικό γήπεδο πραγματοποιούνται εργασίες.

Οι σχετικές δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:

«Να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Στο Καραϊσκάκη θα δημιουργηθούν νέοι χώροι σαν fan zone. Εμείς κάθε χρόνο αλλάζουμε τον χλοοτάπητα, κάνουμε επένδυση μισού εκατ. Το γήπεδο έχει έργα και στις εξέδρες και εσωτερικά και στον εσωτερικό χώρο. Συνεπώς ο κόσμος δεν μπορεί να μπει γιατί έχουν αρχίσει τα έργα. Για αυτό δεν ανοίγει το Καραϊσκάκης.

Έχουμε συμφωνήσει με τον δήμο Πειραιά ότι θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για τον τελικό. Στον Πειραιά απέναντι από το δημαρχείο, στα Καμίνια και στη Μαρίνα Ζέας. Ξέρετε επίσης ότι ο κ. Μαρινάκης με δική του απόφαση και δικά του χρήματα πήρε τα δικαιώματα του τελικού για το MEGA».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News