Καραπαπάς: «Στεναχωρήθηκε η ΕΠΟ που πέρασε ο Ολυμπιακός στον τελικό, δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα»

Καυστικός ο Κώστας Καραπαπάς με την ΕΠΟ και τη στάση της που ήταν προσβλητική για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Στο περιθώριο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, ο Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στην ΕΠΟ και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, τα οποία απαιτούν την παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού στάθηκε στη στάση της Ομοσπονδίας σχετικά με τις σουίτες και το πώς αγνόησε και προσέβαλλε τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Συγκεκριμένα, ο κ.Καραπαπάς δήλωσε:

«Προκριθήκαμε 9/5 και στις 10/5 στείλαμε έγγραφο να πάρουμε όποια σουίτα ή θέσεις υπάρχουν διαθέσιμες. Δεν ζητήσαμε να μας τα δώσουν, αλλά να τα αγοράσουμε για να τα διαθέσουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού. Κάναμε έναν τεράστιο αγώνα, έγινε μία προεργασία και να βρεθούν στον τελικό όσο περισσότεροι άνθρωποι που στηρίζουν τον Ολυμπιακού. Να μην βρίσκονται εκεί παρτάκιδες που θα πάνε πρώτη φορά γήπεδο. Στο τέλος, αναγκαστικά έγινε κλήρωση, γιατί δεν έβγαινε ο αριθμός. Θα έρθουν παλιοί ποδοσφαιριστές, παλιοί προπονητές του Ολυμπιακού, άνθρωποι της Ακαδημίας, οικογένειας των παικτών, υπάλληλοι της ομάδας…

Υπάρχει η κατηγορία της Ομοσπονδίας, που αντί να στηρίξει την ομάδα της χώρας, που καταλαβαίνω ότι στεναχωρήθηκε, αλλά πρέπει να το προσπεράσει. Δεν ζητήσαμε κάτι παράλογο. Από την πρώτη μέρα, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ούτε ζημιά θα γίνει, το λένε και οι οπαδοί. Η στάση του Ολυμπιακού είναι να γίνει μία γιορτή. Στις 10/5, στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ. Το αποτέλεσμα ήταν να μάθουμε πως ο κ. Φιλιππούσης, πήραν 1.500 εισιτήρια και τα μοίρασαν κατά το δοκούν. Πούλησαν 10.000 μία σουίτα και εκείνος την πούλησε 100.000, δηλαδή 90.000 χάθηκαν και τότε, άρχισαν οι ευθύνες. Ο Ολυμπιακός δεν ρωτήθηκε καν για σουίτα, πήρε η ΑΕΚ, δεν πήρε η Φιορεντίνα, πήρε ο Μαρτζούκος που τον έκαναν πρόεδρο της Super League 2. Αυτοί κάνουν κουμάντο και λένε που θα τις δώσει ο Φιλιππούσης, αλλά λίγο τα προσχήματα. Υπάρχουν έσοδα που χάνονται. Οι σουίτες δόθηκαν χωρίς σύμβαση. Πως γίνεται αυτό; Ποιος το πληρώνει; Σας κάνει εντύπωση; Όχι…

Αν ήταν η Φενέρμπαχτε, θα ήταν δουλικοί και υποτακτικοί. Είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς η εντολή που έχουμε είναι σαν να παίζουμε στο Βερολίνο, όπως στο μπάσκετ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Από εκεί και πέρα, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Κάποιος έχει δώσει την εντολή να είναι όσο λιγότεροι Ολυμπιακοί στο γήπεδο. Θα σεβαστούμε εμείς τον χώρο, η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη αντίπαλος μας. Τι να απαντήσω σε έναν φίλαθλο που θέλει εισιτήριο; Ότι ο Διακοφώτης έχει βάλει 4 ευρώ το τηλεφώνημα και βγάζει λεφτά από αυτό. Μόλις προκρίθηκε ο Ολυμπιακός, σήμανε συναγερμός. Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο και κάτι τελευταίο. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών…»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News