Αρης: Προχωράει σε επίσημη καταγγελία στην UEFA για τη Φραπάρ και τον VARίστα
Η ΠΑΕ Αρης έχει αποφασίσει να καταγγείλει στην UEFA τη γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ για την αποβολή του Νταρίντα και το χέρι στις καθυστερήσεις, αλλά και τον VARίστα Χαμίντ Γκεναουί.
Mε καταγγελία στην UEFA για τη διαιτησία της Στεφανί Φραπάρ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και τον VARίστα Χαμίντ Γκεναουί, προχωράει η ΠΑΕ Αρης, μία μέρα μετά το χαμένο Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό.
Οι άνθρωποι του Αρη στέκονται στην αποβολή του Νταρίντα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και στην περίπτωση πέναλτι που υπάρχει σε χέρι αμυντικού του Παναθηναϊκού στο 91′, όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0.
Παράλληλα θα καταγγείλουν και τον Χαμίντ Γκεναουί, επειδή όπως υποστηρίζουν στον Αρη δεν φώναξε την Φραπάρ για να δει την φάση του πέναλτι, αλλά και δεν τσέκαρε την αποβολή του Ζουλ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Άρης: Το άρθρο της παραχώρησης του Παλέ που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση
- Σάντος σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ για όλα - Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών»
- Υπεράνω Όλων: Για την «ταμπακιέρα», κοινώς μούγκα
- ΑΕΚ: Κάταγμα κνήμης υπέστη ο Ζούμπκοβ - Το διάστημα της απουσίας του
- Παναθηναϊκός Aktor: Ετσι τους έστειλε για… Νανάκια!
