Φώτης Ιωαννίδης: Κάκωση στον ώμο, άγνωστο το δίαστημα που θα παραμείνει εκτός δράσης

Ο νέος κύκλος εξετάσεων που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης έδειξε πως υπέστη κάκωση στον ώμο, ενώ είναι άγνωστο προς το παρόν, το διάστημα που θα απουσιάσει.

Γνωστό έγινε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φώτης Ιωαννίδης, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Γερμανία. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε μετά από μαρκάρισμα του Ρίντιγκερ και μια άτσαλη πτώση στον αγωνιστικό χώρο.

Το διάστημα που θα παραμείνει εκτός είναι άγνωστο, ενώ για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα κάνει θεραπείες. Ταυτόχρονα πρέπει να επισημάνουμε ότι του έχει τοποθετηθεί και νάρθηκας ακινητοποίησης. Μετά το πέρας δυο εβδομάδων, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Είναι ένα θέμα αυτό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στις 16 του μήνα ξεκινάει και την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Σίγουρα ο Φώτης Ιωαννίδης έχει παραπάνω μέρες άδειας, αφού είχε υποχρεώσεις με την Εθνική. Ωστόσο θα χάσει αρκετές προπονήσεις, όταν επιστρέψει, με βάση και τον τραυματισμό του.

Οι “πράσινοι” μπαίνουν σε μια νέα εποχή με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο τους και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μια νέα δυνατή ομάδα που θα κυνηγήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News