Παναθηναϊκός Μεταγραφές: «Χρυσάφι της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Σύμφωνα με την «Abola» η Σπόρτινγκ έχει καταθέσει ήδη την πρότασή της, στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, με το ποσό που αναφέρεται να είναι τεράστιο!

Οι Πορτογάλοι επιμένουν στα δημοσιεύματα που αφορούν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη. Πιο συγκεκριμένα, η «Abola» αναφέρει πως η πρώτη επίσημη πρόταση έχει γίνει, με την Σπόρτινγκ να είναι διατεθειμένη να δώσει 18.000.000 εκ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον 24χρονο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως το «τριφύλλι» ζητάει παραπάνω κι από 20.000.000, ενώ γίνεται λόγος και για το συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Abola», το συμβόλαιο πρόκειται να έχει διάρκεια πέντε έτη με ρήτρα…τουλάχιστον 80.000.000 ευρώ, ενώ μπορεί να προσεγγίσει ακόμη και αυτά του ακριβότερου της παίκτη, Βίκτορ Γιόκερες, δηλαδή τα 100.000.000 ευρώ.

Είναι τέτοια η…δίψα των Πορτογάλων που υπενθυμίζουμε πως η «Record», μετά τον τραυματισμό του διεθνή επιθετικού στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Γερμανία,  ρώτησε τον ειδικό αθλητικό ορθοπεδικό και πρώην γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας, το διάστημα που ενδέχεται να απουσιάσει ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού αλλά και τις πιθανότητες να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, στην παρούσα φάση, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, καθώς  υπέστη κάκωση στον ώμο, θα μείνει τουλάχιστον δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης και η κατάσταση του τραυματισμού του, θα επανεκτιμηθεί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News