ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Το παρασκήνιο της νέας προσέγγισης με τον Μαντί Καμαρά

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Το παρασκήνιο της νέας προσέγγισης με τον Μαντί Καμαρά

Πως άλλαξαν τα δεδομένα για την μεταγραφή του Μαντί Καμαρά που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Τέσσερις ημέρες μετά την απόσυρση της πρότασης που έκανε ο ΠΑΟΚ στον ελεύθερο Μαντί Καμαρά, οι δυο πλευρές φέρεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Από το πρωί της περασμένης Δευτέρας μέχρι και χθες το βράδυ καταγράφηκαν μια σειρά από γεγονότα που έφεραν την αλλαγή δεδομένων με τον 28χρονο μέσο από τη Γουινέα και τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν όχι απλά καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αλλά να είναι έτοιμοι να σηκωθούν από αυτό έχοντας δώσει τα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν από τη διάθεση της πλευράς του ποδοσφαιριστή να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να αντιληφθούν τις προθέσεις της πλευράς Καμαρά και αυτό διότι είχε καταγραφεί η διάθεση της ΑΕΚ να «εμπλακεί» στην υπόθεση.

Από τον ΠΑΟΚ είχαν ξεκαθαρίσει πως δε θα μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα. Η κίνηση της πλευράς Καμαρά να χτίσει ξανά τις γέφυρες επικοινωνίας που είχαν γκρεμιστεί συζητήθηκε εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, και ένας από τους κύριους λόγους που οι «ασπρόμαυροι»… σήκωσαν το ακουστικό δεν ήταν άλλος από την άποψη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έβαλε εξ΄ αρχής τον Μαντί Καμαρά στην κορυφή της λίστας των χαφ και μόλις καταγράφηκε η αλλαγή στάσης του ποδοσφαιριστή, ήρθε και η ανταπόκριση από την πλευρά του Δικεφάλου.

Χθες το βράδυ, αυτό που λεγόταν και από τις δυο πλευρές ήταν μια διάθεση συνεννόησης προκειμένου να φτάσουν μέχρι τη συμφωνία, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να είναι μεν αισιόδοξη αλλά και συνάμα και επιφυλακτική στάση από τη στιγμή που σε μια διαπραγμάτευση με ελεύθερο ποδοσφαιριστή πολλά μπορούν να συμβούν.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το θέμα χαφ το συντομότερο δυνατό και το να γίνει αυτό με τη συμφωνία με την πρώτη του επιλογή θα είναι το ιδανικό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News