Γκαγκάτσης: «Δεσμεύομαι για τελικό Κυπέλλου με κόσμο, καμία συμμαχία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ»

EUROKINISSI

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στο «Open» για το νέο format που θα αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς και τις φήμες περί συμμαχίας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Η ΕΠΟ αλλάζει σελίδα και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος θα είναι ο νέος πρόεδρος καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος, μιλώντας στο «Open» αποκάλυψε τα σχέδια του για την σεζόν που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αποκάλυψε πως θα υπάρχει ένα νέο format. Η πρόταση του είναι όχι για δυο αλλά…τρία μίνι πρωταθλήματα. Αυτά θα αφορούν τις θέσεις 1-4, τις θέσεις 9-14, αλλά και τις ομάδες στις θέσεις 5-8 με στόχο την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που πλέον θα δίνει και αυτή ευρωπαικό εισιτήριο.

Ξεκαθάρισε  βέβαια, πως ένα τέτοιο σενάριο για να πραγματοποιηθεί, πρέπει να πάρει την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και να περάσει από το Δ.Σ της Superleague έχοντας την πλειοψηφία.

Στην συνέχεια ο ίδιος θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια περί συμμαχίας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ενώ δεσμεύτηκε πως ο τελικός Κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ ή στο Καυτατζόγλειο με την παρουσία κόσμου.

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News