Ολυμπιακός: «Φτερά» έκαναν 4.000 διαρκείας την πρώτη μέρα διάθεσης για τους νέους κατόχους

«Έφυγαν» πάνω από 4.000 εισιτήρια διαρκείας νέων κατόχων σε 24 ώρες με τους φίλους του Ολυμπιακού να είναι… τρελαμένοι για να κλείσουν μόνιμη θέση στο Καραϊσκάκη

Ερυθρόλευκη τρέλα επικρατεί για τα εισιτήρια διαρκείας στον Ολυμπιακό με 4.000 εισιτήρια να «κάνουν φτερά» στην πρώτη μέρα διάθεσης για τους νέους κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25, των 100 χρόνων του Συλλόγου, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς ξεπεράστηκε ο αριθμός των 14.000 και θεωρείται δεδομένο ότι θα περάσει και το περσινό νούμερο.

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγόρασαν 4.000 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά, δείγμα και του ανεπανάληπτου επιτεύγματος με την κατάκτηση του Europa Conference League.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δύσκολα θα υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας έως την Τρίτη (18/06), οπότε και λήγει η περίοδος διάθεσης για τους νέους κατόχους με τις τιμές της 1ης περιόδου. Τούτη την ώρα εκτιμάται πως έχουν διατεθεί 18.000 εισιτήρια διαρκείας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News