Κοβάσεβιτς: «Ο Στάμενιτς είναι παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός, θα ενταχθεί γρήγορα»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μάρκο Στάμενις με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην πρώτη μεταγραφή των ερυθρόλευκων, τον Μάρκο Στάμενιτς, που εντάχθηκε στην ομάδα του Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο Μάρκο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Παρακολουθώ τα παιχνίδια του εδώ και πολύ καιρό. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αναφέρω και την ποιότητά του ως άνθρωπος εκτός από την ποιότητά του ως ποδοσφαιριστή. Ο Στάμενιτς είναι ένας παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές και πραγματικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα ενταχθεί γρήγορα στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να σπαταλάμε λόγια για το μεγαλείο του Ολυμπιακού και μία ομάδα τέτοιας φήμης χρειάζεται πάντα σπουδαίους παίκτες. Ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι και η ιστορική επιτυχία από την περσινή σεζόν να μας δώσει κίνητρο, για να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News