Κέβιν Πάντερ για την μεταγραφή του Λορένζο Μπράουν: «Είναι μια καλή κίνηση και για τις δύο πλευρές»

EUROKINISSI

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα, Κέβιν Πάντερ , μίλησε για την μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και για τις σχέσεις του με την Παρτιζάν έπειτα το «διαζύγιο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα» από την Παρτιζάν, ο Κέβιν Πάντερ, τοποθετήθηκε σχετικά με την επικαιρότητα της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην μεγάλη κίνηση του Παναθηναϊκού με την υπογραφή του Λορένζο Μπράουν, ενώ μίλησε και για την αποχώρηση του από την Παρτιζάν.

Αναλυτικά ότι είπε ο Κέβιν Πάντερ:

Για την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι είναι μια πολύ πολύ μεγάλη κίνηση. Είναι μια καλή κίνηση και για τις δύο πλευρές. Και για τον Παναθηναϊκό και για τον Λορέντζο. Στα χαρτιά τουλάχιστον, γιατί πρέπει να δούμε και πώς θα εξελιχθεί, αλλά για τώρα νομίζω ότι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση, όταν γίνει και επίσημη. Όπως και του Μίροτιτς, αν τελικά μπορεί να καταλήξει στη Μονακό.

Απλά προσπαθώ το καλοκαίρι να είμαι ήρεμος με τις μεταγραφικές κινήσεις. Παρακολουθώ και καταλαβαίνω αυτά που συμβαίνουν, αλλά προσπαθώ να μένω ήρεμος, αναφορικά με τις τόσες πολλές λεπτομέρειες, που βέβαια υπήρχαν και στη δική μου περίπτωση. Είναι τόσα πολλά όλα αυτά. Αλλά νομίζω ότι η κίνηση του Λορέντζο είναι πολύ ενδιαφέρουσα».

Για την αποχώρησή του από την Παρτίζαν: «Απλώς αισθάνομαι ότι είναι ένα ευαίσθητο θέμα και νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για αυτό. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή κάποιος θα μιλήσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι πρώτος εγώ. Νιώθω ότι είναι απλώς ένα ευαίσθητο θέμα. Προφανώς, η σχέση μου με αυτόν τον σύλλογο εξαιρετική, οπότε γι’ αυτό θέλω κάπως να το κρατήσω έτσι, δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Μερικές φορές πρέπει να πάρεις ορισμένες αποφάσεις. Ο κόσμος δεν μπορεί πάντα να καταλάβει. Γιατί όταν οι άνθρωποι πραγματικά δεν ξέρουν τι συμβαίνει, τείνουν να υποθέτουν ή τέτοια πράγματα. Και γι’ αυτό επαναλαμβάνω πάντα: Έχω μια εξαιρετική σχέση με την Παρτίζαν».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News