Εθνική Ελλάδος: Κόπηκε ο πρώτος ενόψει Προολυμπιακού

Ο Βασίλης Σπανούλης έκοψε τον πρώτο παίκτη από την προεπιλογή της Εθνικής, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο Νεοκλής Αβδάλας πήρε τις πρώτες του παραστάσεις από το επίπεδο της Εθνικής Ανδρών, καθώς συμμετείχε στην αποστολή του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ωστόσο σήμερα (22/6) έκανε την τελευταία του προπόνηση, καθώς ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική Εφήβων, που προετοιμάζεται για το αντίστοιχο EuroBasket.

«Ο Νεοκλής Αβδάλας έκανε σήμερα (22/6) την τελευταία του προπόνηση με την Εθνική ανδρών, αλλά όχι και συνολικά με τις Εθνικές ομάδες φέτος.

Ο Αβδάλας αφού συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε προετοιμασία της Ανδρών, αποχαιρέτισε μετά το τέλος της προπόνησης και ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική εφήβων, που δουλεύει για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Πλέον στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών υπάρχουν 17 παίκτες, με τη δουλειά να συνεχίζεται καθημερινά αφού και σήμερα, μια μέρα μετά το πρώτο φιλικό με την Πολωνία, υπήρξε προπόνηση μπαίνοντας σταδιακά και σε ρυθμούς τουρνουά “AEGEAN Aκρόπολις” που αρχίζει την Τρίτη (25/6) με τον αγώνα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News