Καρυπίδης: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι του ζήτησε να στήσουν ματς

Eurokinissi

Προ λίγου καιρού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω βίντεο στο ίνσταγκραμ, είχε καταγγείλει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ότι πριν χρόνια του είχε ζητήσει να στήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δόθηκε εντολή για προανακριτική εξέταση.

Ενα βήμα παρακάτω θέλει να προχωρήσει η ελληνική δικαιοσύνη τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά του Θεόδωρου Καρυπίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είχε καταφερθεί του αντίστοιχου της ΠΑΕ Αρης, λέγοντας χαρακτηριστικά σε βίντεο που είχε ανεβάσει στο ίνσταγκραμ, πως πριν χρόνια του είχε ζητήσει να στήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Σπάρτη και την Βέροια.

Υπενθυμίζεται πως πριν περίπου δέκα χρόνια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σπάρτης, την οποία ανέβασε μέχρι και την Super League 2. Για τις εν λόγω καταγγελίες, δόθηκε εντολή από τον Αρειο Πάγο για να διενεργηθεί προανακριτική εξέταση, έτσι ώστε να διερευνηθεί το κακούργημα της απόπειρας χειραγώγησης με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η συγκεκριμένη εντολή δόθηκε από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βιργινία Σακελλαροπούλου, της οποίας το έγγραφο  διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, Γεωργία Αδειλίνη και εν συνεχεία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο.

Αναλυτικά όσα είχε αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την υπόθεση:

«Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News