Παυλίδης: Οι διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφό του

Μετά την μεταγραφή του στην Μπενφίκα, ο Βαγγέλης Παυλίδης περνάει τον ελεύθερο του χρόνο μαζί με την σύντροφό του κάνοντας διακοπές στην Ελλάδα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε το μεγάλο άλμα που ήθελε με την μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί έδωσε 17.000.000 ευρώ στην Αλκμάαρ και θα δώσουν άλλο 2.000.000 σε μορφή μπόνους.

Έτσι ο Βαγγέλης Παυλίδης θα γίνει ο νέος μπόμπερ της Μπενφίκα, ωστόσο ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην πορτογαλική ομάδα. Προς το παρόν κάνει διακοπές με την εντυπωσιακή του σύντροφο να κλέβει την παράσταση.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εκμεταλλεύεται τις τελευταίες μέρες των διακοπών για να ξεκουραστεί και να διασκεδάσει με φίλους πριν ταξιδέψει στην Πορτογαλία.

Ο επιθετικός που απέκτησε η Μπενφίκα από την ΑΖ Άλκμααρ έχει ήδη βρεθεί στην Πορτογαλία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα εμφανιστεί στη Σεϊξάλ, για την έναρξη της νέας σεζόν.

Μετά τη σύντομη επίσκεψη στην Πορτογαλία, για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο, ο Παυλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα.

Στον λογαριασμό του στο Instagram, ο 25χρονος Έλληνας διεθνής, που θα κοστίσει στην Μπενφίκα 17 εκατ. ευρώ, μοιράστηκε μερικές εικόνες ξεκούρασης από τις τελευταίες μέρες.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News