Τζόλης Μεταγραφές: Πως κατέληξε στην Κλαμπ Μπριζ και ποια ομάδα - έκπληξη πήγε να μπει «σφήνα

Τζόλης Μεταγραφές: Πως κατέληξε στην Κλαμπ Μπριζ και ποια ομάδα - έκπληξη πήγε να μπει «σφήνα

Ο Χρήστος Τζόλης θα φορέσει την φανέλα της Κλαμπ Μπριζ, με τη συμφωνία να είναι εξαιρετική, ενώ επιχείρησε, τελευταία στιγμή, άλλη ομάδα να τον κάνει δικό της

Ο Χρήστος Τζόλής αφήνει την Γερμανία για το Βέλγιο και την Φορτούνα Ντίσελντορφ για την Κλαμπ Μπριζ. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, θα βρίσκεται σήμερα στο μαγευτικό Μπριζ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Το συμβόλαιο του θα είναι για τέσσερα χρόνια ενώ οι ετήσιες απολαβές του αναμένεται να ξεπερνούν το 1.5 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία που έκανε η Μπριζ με την Φορτούνα είναι στα 6 εκατ. ευρώ ενώ η γερμανική ομάδα ένα μήνα πριν είχε δώσει 3,5 εκατ. ευρώ στη Νόριτς για να τον αποκτήσει.

Η Κλαμπ Μπριζ έχει παρελθόν με τον Τζόλη. Είχε κάνει κίνηση και τον Ιανουάριο του 2021 όταν ήταν στον ΠΑΟΚ. Αλλά και τον φετινό Ιανουάριο έδειξε το ενδιαφέρον της.

Η τρίτη προσπάθεια ήταν και πετυχημένη. Ωστόσο υπήρξε μια ομάδα που θέλησε να μπει σφήνα την τελευταία στιγμή. Αυτή ήταν η Πόρτο, η οποία θέλησε να κάνει την πρόταση της, αλλά δεν πρόλαβε καθώς σχεδόν τα πάντα ήταν συμφωνημένα.

Παράλληλα και ο Τζόλης, πέραν του ότι είχε μιλήσει πολλές φορές με τους ανθρώπους της Μπριζ, δελεάστηκε και από την συμμετοχή στο Champions League. H βελγική ομάδα είναι πρωταθλήτρια και θα παίξει απευθείας στον όμιλο, έτσι όπως άλλαξε πλέον το φορμάτ του Champions League. Και η προοπτική της Πόρτο δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News