Μάντσεστερ Σίτι: Ετοιμη να στείλει τον Εντερσον στην Αλ Νασρ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Αλ Νασρ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν αλλάξει τα όσα γνωρίζαμε για το ποδόσφαιρο, αφού η δυνατότητα που έχουν να επενδύουν με υπέρογκα και μεγαλύτερα ποσά, κάνει πολλούς ποδοσφαιριστές να εγκαταλείψουν την Ευρώπη και να ζήσουν μια νέα πραγματικότητα.

Ένας από αυτούς, θα είναι πιθανότατα και ο Έντερσον, ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι. Η διοίκηση της Αλ Νασρ έχει αρχίσει τις επαφές με την αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Συμφωνα με την εφημερίδα «Mail»  ο Έντερσον μετά από 7 χρόνια στο Μάντσεστερ, θα μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, με το συμβόλαιο του να είναι… ηγεμονικό. Η Αλ Νασρ προσφέρει για δυο έτη 60. εκατ ευρώ, με στόχο να τον προσθέσει στο ρόστερ της. Όσον αφορά τις δυο ομάδες, η Αλ Νασρ προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στους Άγγλους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Αν τελικά πέσουν οι υπογραφές, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα προσθέσει ακόμη έναν παίκτη τεράστιας ποδοσφαιρικής κλάσης, αφού η ίδια έχει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News