ΠΑΟΚ: «Άσφαιρος» σε τρία σερί εντός έδρας ματς για πρώτη φορά από το 2015

Το παιχνίδι με τη Στεάουα (0-1) ήταν το τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας για όλες τις διοργανώσεις στο οποίο ο ΠΑΟΚ απέτυχε να σκοράρει. Κάτι που είχε εννέα και πλέον χρόνια να συμβεί στον «Δικέφαλο».

Τα κακά σημάδια είχαν φανεί για τον ΠΑΟΚ από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στις 15 Σεπτεμβρίου. Συνεχίστηκαν με την ήττα από τον Άρη με 1-0 στις 29 Σεπτεμβρίου και το «γλυκό» έδεσε με την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με το ίδιο σκορ, για το Europa League.

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά δεν σκόραρε στα τρία τελευταία του επίσημα παιχνίδια στην Τούμπα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά επί των ημερών του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία. Η προηγούμενη φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε άσφαιρος σε τρία διαδοχικά εντός έδρας ματς ήταν πριν από εννέα και πλέον χρόνια, στο τέλος της περιόδου 2014-15!

Για τα πλέι οφ της Super League, τα οποία τότε καθόριζαν την κατάταξη στις θέσεις 2-5, ο ΠΑΟΚ είχε φέρει τα εξής αποτελέσματα: 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης (24 Μαΐου), 0-1 από τον Παναθηναϊκό (27 Μαΐου) και 0-1 από τον Ατρόμητο (3 Ιουνίου)!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι στις αρχές του 2024 ο ΠΑΟΚ είχε γνωρίσει και τρεις σερί ήττες στην Τούμπα, απλώς πέτυχε ένα γκολ στην πιο βαριά από αυτές. Στις 14 Φεβρουαρίου ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, στις 18 Φεβρουαρίου ήρθε η συντριβή με 1-4 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και στις 10 Μαρτίου το 0-1 από τον Άρη για τα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε και τρεις σερί ήττες εντός κι εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το 3-1 από τη Γαλατασαράι στις 25 Σεπτεμβρίου. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο τέλος της περσινής σεζόν, με τις δύο ήττες από την Κλαμπ Μπριζ για το Conference League (0-1 στο Βέλγιο στις 11 Απριλίου και 0-2 στην Τούμπα, επτά ημέρες αργότερα) και το 1-2 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21 Απριλίου).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News