Ιπσουιτς-Νότιγχαμ 2-4: Πιο κοντά στο όνειρο!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε διά περιπάτου από την έδρα της Ιπσουιτς (4-2), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League.
Με το χορταστικό 4-2, η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ιπσουιτς και πλησίασε ακόμα περισσότερο στο όνειρο της συμμετοχής στο Champions League!
Ενα μαγικό εξάλεπτο αρκούσε για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, η οποία μείωσε στο -1 τη διαφορά από τη 2η Αρσεναλ (με ματς περισσότερο).
Παράλληλα, οι «κόκκινοι» αύξησαν στο +5 την απόσταση από την Τσέλσι (με ματς περισσότερο) και στο +6 εκείνη από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν μπόρεσε να λυγίσει εντός έδρας την Μπράιτον (2-2).
Η Νότιγχαμ σκόραρε με τους Μιλένκοβιτς (35′) και Ελάνγκα (37′, 41′), ενώ η Ιπσουιτς μείωσε προσωρινά με τον Καγιούστε (82′).
Ο Ζότα Σίλβα βρήκε δίχτυα στο 87′ και ο Χερστ απλώς διαμόρφωσε το τελικό 2-4 στο 90+3′.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Conference League - Πότε θα γίνουν τα ματς
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
