111 χρόνια Άρης: Διήμερο ερταστικών κιτρινόμαυρων εκδηλώσεων

Σε εορταστικούς ρυθμούς απο σήμερα η οικογένεια του Άρη που μετράει αντίστροφα για τα 111α γενέθλια του συλλόγου από την ίδρυση της 25ης Μαρτίου 1914.
Η οικογένεια του Αρη είναι πανέτοιμη να γιοτάσει την 111η επέτειο γενεθλίων με ένα διήμερο κιτρινόμαυρων εκδηλώσεων που αρχίζει σήμερα το απόγευμα στον περιβάλλοντα χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης και κορυφώνεται αύριο ανήμερα των γενεθλίων του «Θεού του Πολέμου» με την κεντρική εκδήλωση στο Παλέ, στις 5.30 το απόγευμα.
Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αρη έχουν δώσει το πρώτο ραντεβού για σήμερα, Δευτέρα (24/3) στις 17.30 στο πάρκο του Άρη, επί της Αλκμήνης πίσω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα.
«Μουσικές, έκθεση φωτογραφίας μεγάλων στιγμών του λαού του Αρη και του οπαδικού κινήματος, προβολή ταινίας για την οπαδική κουλτούρα στο Μπέργκαμο, συζήτηση για την καταστολή που βιώνουν οι οπαδοί στη Γαλλία μέσα από όσα θα μας μεταφέρουν τα μέλη των Green Angels της Saint-Étienne, τουρνουά streetball 3 on 3 το οποίο ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές και πολλά άλλα» προαναγγέλουν οι σύνδεσμοι του Αρη.
«Ζεσταινόμαστε, γιορτάζουμε την καψούρα μας, τιμάμε όσους δεν είναι πια κοντά μας, γουστάρουμε για εμάς αλλά και για τις γενιές που έρχονται όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ετοιμαζόμαστε για την Τρίτη 25 Μαρτίου και την μεγάλη γιορτή σύσσωμου του ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο Παλέ», αναφέρουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οταν η σεζόν σου κρίνεται εκ του αποτελέσματος
- Αταμάν: «Για 35 λεπτά παίξαμε απαίσιο μπάσκετ – Είναι θαύμα που κερδίσαμε»
- Τσάμπι Αλόνσο: Ξεκαθαρίζει το μέλλον του στην Λεβερκούζεν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου
- Ολυμπιακός: Sold οut και με την Μονακό!
- Ντόη: «Πιστεύω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να εξελιχθώ-ο Μίτσελ μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό»