Ολυμπιακός: Ο Πάλμα θέλει να παραμείνει στο λιμάνι
Δημοσίευμα από την Σκωτία, αναφέρει πως ο Λουίς Πάλμα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και δεν επιθυμεί την επιστροφή του στην Σέλτικ, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Από τον Ιανουάριο του 2025, ο Λουις Πάλμα αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού όντας δανεικός από την Σέλτικ, μετρώντας με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι στιγμής: 9 συμμετοχές 1 γκολ και μια ασίστ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «dailyrecord», ο εξτρέμ από την Ονδούρα δεν θέλει να επιστρέψει στη Σκωτία το ερχόμενο καλοκαίρι και επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και στους Πειραιώτες. Με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να αφήνει και ένα «καρφί» από τον Πάλμα προς την Σκωτσέζικη ομάδα, λέγοντας πως: «δεν του φέρθηκαν καλά στον σύλλογο».
Πάντως η Σέλτικ φαίνεται να είναι ανοιχτή στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του παίκτη, αρκεί να βρει και την χρυσή τομή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Luis Palma ‘doesn’t want’ Celtic return amid ‘mistreatment’ claim and planned Olympiacos contract offerhttps://t.co/Nf5AwN5XTO pic.twitter.com/FmEXs3Koyt
— Daily Record Sport (@Record_Sport) April 5, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
