Champions League: Η Άρσεναλ διέλυσε τη Ρεάλ, η Ίντερ «σκότωσε» την Μπάγερν! (videos)
«Κανονιέρηδες» και «νερατζούρι» έκαναν καθοριστικό βήμα για την πρόκριση τους στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Η Άρσεναλ «σάρωσε» χθες με 3-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Με δύο εκπληκτικές εκτελέσεις φάουλ στο 58′ και το 70′, ο Ράις νίκησε κατά κράτος τον Κουρτουά και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του, το οποίο διεύρυνε στη συνέχεια ο Μερίνο με ωραίο πλασέ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο άλλο ματς της χθεσινής βραδιάς προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Ίντερ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Champions League, αφού επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας.
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έδωσε το προβάδισμα στην Μπάγερν, ο Μίλερ ήρθε απ’ τον πάγκο και ισοφάρισε και ο Φρατέζι έγραψε το τελικό 1-2.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
