ΠΑΟΚ: Θρίλερ με Λουτσέσκου και ανοιχτά όλα!
Ανατροπή δεδομένων και φτου κι από την αρχή σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή στον Δικέφαλο του Βορρά.
Η πρώτη επικοινωνία του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν, όπως είχαμε γράψει, θετική και όλα έδειχναν κοινή συμπόρευση για το καλό του ΠΑΟΚ και συνέχιση της συνεργασίας.
Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται να διαφοροποιούνται και πλέον μπαίνουμε σε… θρίλερ. Οι δύο άνδρες αναμένεται να τα ξαναπούν σύντομα για να δουν αν μπορούν να συνεχίσουν μαζί ή θα χρειαστεί να έρθει το πικρό φινάλε.
Όπως φαίνεται το αγκάθι αυτή τη στιγμή είναι ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν.
Ο Λουτσεσκου έθεσε τα «θέλω» του και ο Ιβάν Σαββίδης θα του απαντήσει εντός των επόμενων ημερών. Εύλογα, λοιπόν, γεννιέται η απορία αν θα… υπάρξει λευκός καπνός ή θα έχουμε πλήρη ανατροπή των δεδομένων.
Πάντως, έτσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα η λέξη «θρίλερ» είναι η πιο αντιπροσωπευτική της κατάστασης και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για το μέλλον!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
