Λουτσέσκου Παρασκήνιο: Το μίτινγκ που άλλαξε τα δεδομένα και «ράγισε» το γυαλί
Η… ψυχρασία, που έλεγε και ο Κώστας Χατζηχρήστος στον «Μπακαλόγατο», που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Να λοιπόν που δεν είναι όλα ρόδινα μετά το πρώτο ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η ένταση έχει φέρει ανησυχία για το αν θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο προπονητή (και όχι μόνο).
Τι έγινε, λοιπόν, και η παραμονή του Λουτσέσκου μετατράπηκε σε θρίλερ; Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα μίτινγκ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, αλλά και για να γίνει ανασκόπηση και απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη.
Παρόντες στο μίτινγκ ήταν φυσικά οι Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Κάπου εκεί, λοιπόν, η κατάσταση ξέφυγε λίγο και δημιουργήθηκε ένταση που έφερε μία παγωμάρα, αλλά και μία… επικίνδυνη στασιμότητα. Λέμε επικίνδυνη γιατί από τότε έως και τώρα δεν υπήρξε άλλη επαφή και όπως έλεγε ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος «είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε».
Αυτή, λοιπόν, η ένταση «φρέναρε» τις συζητήσεις και τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει μία… ψυχρασία.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η… ψυχρασία και οι… μούτες κρατάνε λίγες μέρες ή… χαλάνε σχέσεις και όλοι φοβούνται μήπως συμβεί το δεύτερο.
Επί της ουσίας, λοιπόν, ενώ υπήρχε θετικό κλίμα και όλα έδειχναν ότι ο Λουτσέσκου θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, έμεινε στη μέση η συζήτηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ο Ρουμάνος περιμένει να ακούσει αν θα γίνουν δεκτά τα «θέλω» του και γενικότερα υπάρχει ένας φόβος μήπως αυτή η ένταση φέρνει ραγδαίες εξελίξεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
