Αλ Αχλί: Τέλος το Πακόσμιο συλλόγων για τον Ασούρ, υπέστη κάταγμα κλείδας

Ο Ασούρ έφυγε κλαίγοντας από τον εναρκτήριο αγώνα της ανανεωμένης διοργάνωσης εναντίον της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς γκολ, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
Ο μέσος της Αλ Αχλί, Εμάμ Ασούρ, θα χάσει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων 2025, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν, επιβεβαίωσαν ότι υπέστη κάταγμα κλείδας, ανακοίνωσε (15/6) ο αιγυπτιακός σύλλογος.
Ο Ασούρ έφυγε κλαίγοντας από τον εναρκτήριο αγώνα της ανανεωμένης διοργάνωσης εναντίον της Ίντερ Μαϊάμι, ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς γκολ, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.
«Οι ιατρικές εξετάσεις του Εμάμ Ασούρ σε νοσοκομείο του Μαϊάμι έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα κλείδας και θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων», ανέφερε ο γιατρός της Αλ Αχλί, Αχμέντ Γκαμπάλα, μέσω του λογαριασμού του συλλόγου στο X.
Ο Ασούρ, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον ώμο ενώ αγωνιζόταν για την εθνική ομάδα της Αιγύπτου το 2024, αρχικά έλαβε θεραπεία στον πάγκο, πριν επιστρέψει για λίγο.
Ωστόσο, ο 27χρονος πρώτος σκόρερ της Premier League της Αιγύπτου δεν μπόρεσε να συνεχίσει και ζήτησε να αλλαγή στο 14ο λεπτό, αντικαταστάθηκε από τον Αχμέντ Σαγιέντ Ζίζο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ: Οδεύουν προς OPEN τα τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ροντινέι: Η συνάντηση με τον Ρομάριο
- EuroLeague: Δημοσίευσε βίντεο με highlights του Φουρνιέ διάρκειας 8 λεπτών!
- Formula 1: Pole Position για τον Τζορτζ Ράσελ στον Καναδά
- EuroBasket U20: Αυτός είναι ο αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά - Πότε θα γίνει το ματς