Βιτόρια για Ρέιντζερς: «Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια - Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»
Αισιόδοξος για τα παιχνίδια με την Ρέιντζερς, εμφανίστηκε ο Ρουί Βιτόρια
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερός στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, καθώς έπεσε πάνω στο… εμπόδιο της Ρέιντζερς.
Παρόλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός των «πράσινων», Ρουί Βιτόρια, αφού αποθέωσε την σκωτσέζικη ομάδα, τόνισε πως ο ίδιος είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση των αγώνων, εκφράζοντας πίστη ως προς τις δυνατότητες της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ:
«Γνωρίζαμε πριν την κλήρωση ότι σε κάθε περίπτωση θα αντιμετωπίζαμε μία ισχυρή ομάδα. Η Rangers είναι μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα με τεράστια ιστορία και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Περιμένω δύο δύσκολα παιχνίδια. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μπροστά μας 35 ημέρες σκληρής δουλειάς, προκειμένου να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στο πρώτο παιχνίδι. Πιστεύουμε στις ικανότητές μας, έχουμε το στόχο μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να παρουσιαστούμε στους αγώνες αυτούς με το μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
