Μάριος Ηλιόπουλος: Η (καθυστερημένη) αντίδραση της ΕΣΗΕΑ στη συμπεριφορά του αφεντικού της ΑΕΚ σε δημοσιογράφο
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της δημοσιογραφικής Ένωσης.
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αποδοκίμασε τη συμπεριφορά του Μάριου Ηλιόπουλου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, της παρουσίασης του Μάρκο Νίκολιτς, τότε που απαγόρευσε ετσιθελικά σε δημοσιογράφο να του απευθύνει ερώτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου προς τον συνάδελφο Ιωάννη Σαντοριναίο, τον οποίο αφού αρχικά ειρωνεύτηκε στη συνέχεια ουσιαστικά του απαγόρευσε να υποβάλει ερώτηση στο νέο προπονητή της ΑΕΚ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι δημοσιογράφοι, τηρώντας τον κώδικα δεοντολογίας, θα συνεχίσουν να καλύπτουν τα ρεπορτάζ και θα ασκούν κριτική προκειμένου να ενημερώνουν τους πολίτες με εγκυρότητα.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ”
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
