Ολυμπιακός: Περισσότεροι από 1500 φίλοι της ομάδας στην Τρίπολη!
Ο Ολυμπιακός δίνει αυτή την ώρα το πρώτο του παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, έχοντας στο πλευρό του περισσότερους από 1.500 οπαδούς.
Σε ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν μετατρέψει το γήπεδο της Τρίπολης οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα AKTOR για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, με πάνω από 1.500 φίλους της ομάδας να έχουν ταξιδέψει στην Τρίπολη για να στηρίξουν θερμά την ομάδα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2025-2026 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
Οι φίλοι του Ολυμπιακού, παρά την ημέρα και την ώρα του αγώνα, δεν έχασαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να στηρίξουν την ομάδα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», μετατρέποντας το γήπεδο σε έναν μικρό… Καραϊσκάκη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Το παζλ για τους τερματοφύλακες!
- Λιονέλ Μέσι: Ο GOAT του Μουντιάλ - Τα μυθικά στατιστικά του
- Conference League: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου
- ΠΑΟΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το ντέρμπι Αγγλία - Κροατία και τα υπόλοιπα ματς του Μουντιάλ 2026
