Κύπελλο Ελλάδας: Νίκες για Λεβαδειακό, Ατρόμητο και Καλλιθέα
Τι έγινε στα άλλα ματς της Τετάρτης για τη League Phase του κυπέλλου betsson.
Με το απόλυτο νικών ολοκλήρωσε ο Λεβαδειακός τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Χάρη σε δύο πέναλτι των Γιούριτς (45΄+) και Πεντρόσο (65΄) και ακόμη ένα γκολ του Γιούριτς (75΄), η ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League επικράτησε 3-1 της Μαρκό στο Μαρκόπουλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην εξασφάλιση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα, που δίνει το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά, αφού, πέραν των 12 βαθμών, έχει και πολύ καλή διαφορά τερμάτων (+9).
Ο Ατρόμητος προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας στην AEL FC Arena την ΑΕΛ με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπάκου στο 79ο λεπτό. Βίοι αντίθετοι, η θεσσαλική ομάδα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, έχοντας εξαρχής έργο, καθώς χρειαζόταν νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά για να ελπίζει.
Με νίκη ολοκλήρωσε η Athens Kallithea τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο Ελλάδας. Για την 4η αγωνιστική της League Phase, η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 2-1 της Καβάλας στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη της, μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμούς αγώνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
