ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Μπέτις ο Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Πέμπτη (22/1, 19:45) την Ρεάλ Μπέτις στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε ξανά εκτός προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Το ιατρικό επιτελείο να αξιολογεί καθημερινά την κατάστασή του, με την συμμετοχή του Έλληνα παίκτη στην αναμέτρηση να είναι αμφίβολη. Παράλληλα ο Λούκα Ιβανούσετς συνεχίζει θεραπεία.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, μερικές παρτίδες rondo, δουλειά στο τακτικό κομμάτι και οικογενειακό διπλό. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης, ενώ ο Λούκα Ιβανούσετς υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Την Τετάρτη (21.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για 15 λεπτά.
Στις 12:00 θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της ομάδας, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στο πλευρό του τον Αντώνη Τσιφτσή . Η Μπέτις θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας και θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου στις 18:15».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Προχωράει το νέο και υπερσύγχρονο σπίτι του Ολυμπιακού: Η σημασία της απόφασης της ΕΟΕ για το νέο Καραϊσκάκη
- Σκάνδαλο: «Ο Ολίσε έχει 20 μηνών κόρη που δεν την έχει συναντήσει»
- Ολυμπιακός: Ψηφίστηκε ομόφωνα στην ΕΟΕ η ρύθμιση για το νέο Καραϊσκάκη!
- Παναθηναϊκός: Τα παρεάκια στο «5» πριν το... γαλλικό
- Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι όλα τα ρεκόρ που έσπασαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο
