Λουτσέσκου: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε μια τέτοια κατάσταση, η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη των παιδιών που έφυγαν»

Τι ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Φορτισμένες δηλώσεις από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 4-1 επί του Πανσερραϊκού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη NOVA, είπε:

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε μια τέτοια κατάσταση, μια λυπημένη εβδομάδα για εμάς. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο την Πέμπτη παίζοντας και με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα. Έπρεπε σήμερα να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, χωρίς να δώσουμε ελπίδα στον αντίπαλο και το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε παίκτης που αγωνίστηκε έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, έδειξαν ότι έχουν κίνητρο. Και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί. Είναι μια νίκη για τον κόσμο μας, αλλά και για τη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν. Δεν περίμενα σε άλλο μέρος οι άνθρωποι να δείξουν τόσο ενωμένοι. Παντού συμβαίνουν τραγωδίες. Εδώ στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη όμως αυτό που έγινε ήταν κάτι μοναδικό. Ο τρόπος με τον οποίο δείχνουν τα συναισθήματά τους για τους ανθρώπους της ομάδας είναι πραγματικά εντυπωσιακός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News