Τετέ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Γκρέμιο
Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ χρειάστηκε μόλις δύο εμφανίσεις για να βρει δίχτυα με τη νέα του ομάδα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ.
Ο Τετέ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκός στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, επιστρέφοντας στη Βραζιλία για λογαριασμό της Γκρέμιο. Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ χρειάστηκε μόλις δύο εμφανίσεις για να βρει δίχτυα με τη νέα του ομάδα, πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ.
Το επίτευγμα ήρθε στην αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Μποταφόγκο, όπου ξεκίνησε βασικός και πραγματοποίησε γεμάτη εμφάνιση, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η κορύφωση της παρουσίας του σημειώθηκε με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.
Σε μία γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Αμουζού γύρισε την μπάλα από τα αριστερά προς το κέντρο της περιοχής, με τον Τετέ να ακολουθεί τη φάση και να εκτελεί με το δεξί, διαμορφώνοντας το 4-2 και ξεσηκώνοντας την εξέδρα.
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Γκρέμιο να πανηγυρίζει μία εντυπωσιακή νίκη με 5-2, η οποία ήταν και η πρώτη της στο φετινό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΝΒΑ: «Οι Γουόριορς κατάλαβαν ότι οι Μπακς δεν θα ανταλλάξουν τον Αντετοκούνμπο»
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε την προσπάθεια της εθνικής για το χάλκινο μετάλλιο
- ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Σάντσες
- Υπεράνω Όλων: Δεύτεροι στον μαραθώνιο χωρίς να έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις!
- Μπέος: «Ο Μπενίτεθ ήρθε στην Ελλάδα για τα κρασιά και τις ταβέρνες, έμαθε ότι έχουμε καλή κουζίνα»
