Βόλος-ΑΕΚ: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια, άνοιξε και το νότιο πέταλο
Κοντά σε ένα ιστορικό sold out οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο
Το Πανθεσσαλικό θα βαφτεί στα κιτρινόμαυρα απ’ άκρη σ’ άκρη την Κυριακή, καθώς οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αναμένεται να γεμίσουν ασφυκτικά το Στάδιο για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Βόλο.
Μάλιστα ο Βόλος με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια οδεύουν σε sold out, καθώς σήμερα ξεκίνησε η διάθεση και στο Νότιο πέταλο. Μάλιστα εντυπωσιασμένοι είναι και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που έμαθαν για την «εκστρατεία» που ετοιμάζεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προς sold out οδεύουν τα εισιτήρια του αγώνα Βόλος-ΑΕΚ. Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων στο Νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού σταδίου για να καλυφθούν οι ανάγκες των φιλάθλων».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Αρέσει ο Ντανιέλε ντε Ρόσι - Ποια είναι τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός AKTOR: Τα προηγούμενα με... οκτάδες φιλοξενούμενων σε πλέι οφ
- Φώτης Ιωαννίδης: Γιατί άλλαξαν τα δεδομένα και πως γλιτώνει το χειρουργείο
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές την Τρίτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Μονακό και τα ματς σε Premier League, LaLiga
