ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ: Ανησυχία για τον Έλληνα αμυντικό
Ο στόπερ της Νάπολι τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Σπαλέτι ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Ρόμα για τη Serie A.
Η Νάπολι πέτυχε την πρώτη νίκη της στην 3η αγωνιστική του Europa League, όπου μετά από μία ήττα και μία ισοπαλία στο ξεκίνημα του 3ου ομίλου επικράτησε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με 3-0 της πάντα πρωτοπόρου, Λέγια Βαρσοβίας, η οποία προερχόταν από δύο νίκες.
Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση στο 72ο λεπτό και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τη Ρόμα, για το ιταλικό πρωτάθλημα, την Κυριακή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
