ΑΡΗΣ: Το ARIS FC TV + μεγαλώνει και γίνεται συνδρομητικό

Λούκας Σάσα και Τζέιμς Τζέγκο πρωταγωνιστούν στο προωθητικό βίντεο του Άρη για το αναβαθμισμένο συνδρομητικό ιντερνετικό κανάλι της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Άρης προχωράει στην επόμενη μέρα, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και τις παροχές της στο συνδρομητικό κανάλι της ομάδας στο Youtube. 

Το ARIS FC TV εξελίσσεται και μετατρέπεται στο συνδρομητικό ARIS FC TV + και για τις ανάγκες του promo video, επιλέχθηκαν ο Λούκας Σάσα και ο Τζέιμς Τζέγκο να προσκαλέσουν τους φίλους του Άρη να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία. 

«Προσαρμοσμένο στις επιταγές των εποχών και αφουγκραζόμενοι τη μεγάλη δίψα του κόσμου για περισσότερη και αμεσότερη επαφή με την ομάδα, το ARIS FC TV αναβαθμίζεται με την δημιουργία του συνδρομητικού καναλιού ARIS FC TV + στο Youtube», εξηγεί η ΠΑΕ Άρης, που δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. 

«Με 4,99€ / μήνα αποκτάς πρόσβαση σε αποκλειστικά βίντεο από την καθημερινότητα της ομάδας, αφιερώματα, συνεντεύξεις, fun και backstage video και πολλά άλλα.

Για να γίνεις μέλος κάνε κλικ στο κουμπί Συμμετοχή (Join) που θα βρεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube (ARIS FC / ΠΑΕ ΑΡΗΣ) ή πάτησε στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες: https://www.youtube.com/cha…/UCy8t8HKIih3JQZygj4XTejA/join

Δεν σταματάμε εδώ, όμως. Ο σχεδιασμός για περαιτέρω ανάπτυξη του ARIS FC TV (και όχι μόνο) συνεχίζεται. Με σταθερά βήματα και με στόχο πάντα να καλύψουμε τα “θέλω” σας.

Έλα και συ στην μεγάλη παρέα του ARIS FC TV + για να… παίξουμε μπάλα μαζί…».
 
Στο ARIS FC TV + θα μπορεί κανείς να βρει:
 
Pre/Post Game Δηλώσεις, Συνεντεύξεις Πρωταγωνιστών
Παρακολουθείστε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν και μετά από κάθε αγώνα

 

Εκτεταμένα Στιγμιότυπα / Παρακάμερα
Ζήστε την εμπειρία του αγώνα από “μέσα”, με εκτεταμένα στιγμιότυπα και φυσικό ήχο

 

Αποκλειστικά Βίντεο Προπόνησης
Ζήστε την καθημερινότητα της ομάδας με εκτεταμένα εβδομαδιαία βίντεο από την προπόνηση

 

Fan videos, QnA, Quizzes, Αφιερώματα
Γνωρίστε τους παίκτες και προπονητές της ομάδας έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου

 

Έκπτωση σε προϊόντα της ARIS F.C. Boutique
Αποκτήστε μοναδικό κωδικό έκπτωσης για επιλεγμένα προϊόντα της ARIS F.C. Boutique
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News