ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μέχρι το Σάββατο (6/11) προθεσμία στην Αλ Σαντ για τον Τσάβι
Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν πάση θυσία να αποκτήσουν τον 41χρονο προπονητή, με τους διοικούντες της ομάδας να έχουν σήμερα (4/11) συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Κατάρ, δίνοντας διορία ως το Σάββατο (6/11) για την οριστική απόφαση
Καθημερινές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την μεταγραφή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόν, με τους Ισπανούς να κάνουν τα πάντα για την απόκτησή του.
Ο αντιπρόεδρος της Μπάρτσα, Ραφαέλ Γιούστε, καθώς και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, μετά το ματς με την Ντιναμό ταξίδεψαν στο Κατάρ, προκειμένου να διαπραγματευτούν με την Αλ Σαντ. Μάλιστα, σήμερα (4/11), οι διοικούντες των Καταλανών θα βρεθούν με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Κατάρ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι, για να συζητήσουν.
Μάλιστα,όπω αναφέρει δημοσίευμα της «SPORT» αποκαλύπτει πως οι Ισπανοί θα δώσουν διορία ως το Σάββατο (6/11), προκειμένου η Αλ Σαντ να αποφασίσει αν θα παραχωρήσει τον Τσάβι, ο οποίος έκανε σαφές ότι θέλει να αποχψρήσι από την ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιμανόλ κόντρα στη Ρεν
- ΑΕΚ: Μυθικό βίντεο για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Μοντέρο: Η πρώτη εικόνα μετά το χειρουργείο!
- Ζοσέ Μουρίνιο: Οι έξι κόντρες με ελληνικές ομάδες, το 2008 και το ball boy!
- Διαιτησία: Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
