ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έτοιμη να ανακοινώσει τον Τσάβι η Μπαρτσελόνα

Οι «Μπλαουγκράνα» θα συναντηθούν σήμερα για δεύτερη φορά με τους ανθρώπους της ομάδας του Κατάρ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τον Ισπανό τεχνικό.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον Τσάβι Ερνάντεθ για την θέση του προπονητή από την Αλ Σαντ. Οι Καταλανοί θα έχουν σήμερα ένα δεύτερο ραντεβού με τους ιθύνοντες της Αλ Σαντ προκειμένου να κλείσουν το deal και ο άλλοτε παίκτης της ομάδας τους να είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου. Αν όλα πάνε καλά σ’ αυτή τη συνάντηση, πιθανότατα ο Τσάβι να ανακοινωθεί και σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με την καταλανική «Sport» ο Τσάβι συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της καταριανής ομάδας, Μοχαμάντ μπιν Καλίφα αλ Τανί και απέσπασε το πρώτο ναι, χωρίς όμως να έχει διευθετηθεί ακόμη πλήρως η συμφωνία της αποχώρησής του. Υπάρχουν τρεις επιλογές. Να μείνει ελεύθερος ο Ισπανός τεχνικός χωρίς η Μπαρτσελόνα να πληρώσει την ρήτρα των 5 εκ. ευρώ, να πληρώσουν οι «Μπλαουγκράνα» ποσό χαμηλότερο από την ρήτρα ή να πληρωθεί κανονικά το ποσό της ρήτρας

Από την πλευρά της, η διοίκηση Λαπόρτα συζητάει όλα τα ενδεχόμενα έχοντας ρίξει στο… τραπέζι και την πρόταση για ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα, υπάρχει τόση αισιοδοξία στην πλευρά της Μπαρτσελόνα, που έχει κανονιστεί πως ο Τσάβι θα ταξιδέψει για την Καταλονία το Σάββατο (06/11) μαζί με τους Ράφα Γιούστε (Αντιπρόεδρος της ομάδας) και Ματέου Αλεμάνι (Διευθυντής ποδοσφαίρου του συλλόγου), οι οποίοι έχουν ταξιδέψει στην Ντόχα για να κλείσουν την συμφωνία.