ΤΣΑΒΙ: Πληρώνει και αυτός για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι θέλει σαν… τρελός να επιστρέψει «σπίτι» του και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να βγάλει 2,5 εκατ. ευρώ από την τσέπη του για να πληρώσει την μισή ρήτρα αποδέσμευσής του στην Αλ Σαντ.

Μύλος έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε Αλ Σαντ, Τσάβι και Μπαρτσελόνα, αφού η ομάδα του Κατάρ ανακοίνωσε την αποχώρηση του Καταλανού τεχνικού, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους Μπλαουγκράνα

Νέο ρεπορτάζ της Mundo Deportivo αναφέρει ότι οι δύο πλευρές θα βρουν έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο για να ολοκληρώσουν το deal, με τον Τσάβι να είναι διατεθειμένος να πληρώσει το μισό ποσό της ρήτρας αποδέσμευσής του από την Αλ Σαντ.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ και λόγω του Financial Fair Play, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να βγάλει από τα ταμεία της αυτό το ποσό. 

Έτσι, ο Τσάβι εμφανίζεται έτοιμος να πληρώσει το μισό ποσό της ρήτρας, δηλαδή τα 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρει την ελευθερία του και να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η συνεργασία του Τσάβι με τον σύλλογο από το Κατάρ θα σταματήσει, αφού ο Καταλανός είναι πρεσβευτής της Αλ Σαντ και έτσι θα συμμετέχει σε προωθητικές καμπάνιες της ομάδας. Αυτός θα είναι και ο τρόπος που θα αποπληρώσει ουσιαστικά την Αλ Σαντ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News