ΚΑΜΑΡΑ: «Δεν λέω ψέματα για τον τραυματισμό μου και δεν θα μπορούσα να πω στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του μίλησε ο Μάντι Καμαρά, με τον 24χρονο μέσο να είναι δυσαρεστημένος, καθώς του ζητήθηκε να κάνει ταξίδι στην πατρίδα του για να δουν τον τραυματισμό του.

Ένα πρόβλημα αντιμετωπίζει στον ώμο, αντιμετωπίζει ο Μάντι Καμαρά, με τον μέσο από την Γουινέα να ενημερώνει την εθνική του ομάδα, με τον ομοσπονδιακό προπονητή όμως να του ζητάει να μεταβεί στη χώρα του ο 24χρονος, το οποίο όμως προκάλεσε την αντίδραση του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή.

Για όσα συνέβησαν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, Espace FM, ο Καμαρά, με τον μέσο να αναφέρεται τόσο στον τραυματισμό του όσο και στην συνομιλία που είχε με τον προπονητή της εθνικής Γουινέας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάντι:

«Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ κλήση στην Εθνική. Έχω πρόβλημα και πόνους στον ώμο και είμαστε περίπου έναν μήνα πριν το Κόπα Άφρικα. Την Κυριακή μίλησα με τον Καμπά Ντιαβαρά.

Του τηλεφώνησε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Τον ενημερώσαμε. Είπε στον Καρεμπέ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα μου έστειλε και μήνυμα για ταχεία ανάρρωση. Μετά από μία ώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “έλα στην Εθνική να δούμε τον τραυματισμό σου”.

Του απάντησα πως: “πραγματικά θέλετε να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι για να έρθω εκεί λες και θα λυθεί το πρόβλημά μου από το αρμόδιο επιτελείο της Εθνικής”. Στη συνέχεια του τόνισα πως «προτιμώ να μιλήσετε με την ομάδα μου διότι στο τέλος δεν αποφασίζω εγώ.

Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Είμαι επαγγελματίας και υπάρχει και το Κόπα Άφρικα σε περίπου έναν μήνα. Νομίζω πως το πιο σωστό είναι να κάνω την αποκατάστασή μου στην ομάδα μου και να γίνω καλά.

Τραυματίστηκα στο τελευταίο ματς. Χτύπησα στον ώμο μου και μίλησα και με τον γιατρό της ομάδας γι’ αυτό. Δεν λέω ψέματα και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ψέματα για τον τραυματισμό μου στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν μπορούν όμως να με βάζουν σε τέτοιες διαδικασίες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News