ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΒΕΝΕΤΣΙΑ 2-0: Ο Μουριέλ την οδήγησε στα προημιτελικά του Κυπέλλου
H Aταλάντα νίκησε 2-0 τη Βενέτσια στον γύρο των «16» του Coppa Italia
αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς να φορτσάρει.
Ο Λουίς Μουριέλ ήταν αυτός που στο 13΄άνοιξε το σκορ σε μία φάση που ελέγχθηκε στο VAR και που τελικά βρέθηκε … καθαρή για να γραφτεί το 1-0.
H ομάδα του Γκασπερίνι προσπάθησε να πετύχει δεύτερο γκολ δίχως να τα καταφέρει. Παραλίγο μάλιστα η Βενέτσια να της κάνει ζημιά από ένα λάθος του τερματοφύλακα Μούσο.
Τελικά στο 89 ο Μέλε πέτυχε το δεύτερο γκολ και ο… συναγερμός στο στρατόπεδο των «μπερκαμάσκι» έληξε.
Η σύνθεση της Αταλάντα (Τζιαν Πιερ Γκασπερίνι): Μούσο, Σκαλβίνι (66΄Ντε Ρουν), Ντεμιράλ, Παλομίνο, Χάτεμπερ, Πετσέλα (73΄Μέλε), Κουπμάινερς, Φρόιλερ, Πεσίνα, Μίραντσουκ, Μουριέλ (73΄Πάσαλιτς)
H Αταλάντα στα προημιτελικα θα αντιμετωπίσει τη Νάπολι ή την Φιορεντίνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
