ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ: Έφοδος της αστυνομίας σε συνδέσμους στην Αθήνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αθήνας σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στην Ομόνοια σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες και σε άλλες περιοχές σε συνδέσμους οπαδών και άλλων ομάδων.
Εως τώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων.

Ερευνες της αστυνομίας στους συνδέσμους οργανωμένων οπαδών

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 19χρονου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μπαράζ ερευνών από την αστυνομία στους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών.
Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονίατου Αλκη Καμπανού, αμέσως μετά το άγριο έγκλημα πήγε και κρύφτηκε σε πήγε στο σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού και κρύφτηκε εκεί, καθώς ήταν ένας εκ των υπευθύνων των γραφείων και διέθετε κλειδιά. Ωστόσο, αργότερα αποχώρησε από εκεί, προφανώς θεωρώντας πως θα ήταν από τα πρώτα σημεία που θα ερευνούσε η αστυνομία.

Ο ίδιος βέβαια το αρνείται. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον εισαγγελέα, σε σχετικές ερωτήσεις, απάντησε ως εξής: «Είχα πρόσβαση στο χώρο ναι.
Ένας μεγάλος ήταν στο χώρο και τα πήρα κι εγώ τα κλειδιά
Δεν ξέρω ποιοί άλλοι μπαίνανε στο χώρο. Με κάτι γνωστούς πηγαίναμε δεν ξέρω ποιός άλλος έχει κλειδιά». Αρνήθηκε δε, ότι ήταν μέλος του εν λόγω συνδέσμου. «Δεν έχω ιδέα (σσ για το ποιος άλλος έχει κελιδιά) ούτε μέλος ήμουν. Μια μέρα απλώς έτυχε και πήρα τα κλειδιά. Δεν έχω σχέση με τίποτα», συνέχισε στο ίδιο μοτίβο άρνησης όλων όσων του προσάπτονται.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News