Ολυμπιακός: Στα 25 ευρώ τα εισιτήρια για Μπέργκαμο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αταλάντα ο Ολυμπιακός

Στην ανακοίνωση της έναρξης των πωλήσεων, των εισιτηρίων για τον, εκτός έδρας αγώνα, με την Αταλάντα προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την τιμή για ένα… μαγικό χαρτάκι να είναι στα 25 ευρώ.

Ενώ προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Η αγορά θα γίνει από τα εκδοτήρια, με τους φιλάθλους να μπορούν να κλείσουν ραντεβού μέσα από το επίσημο site των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των «32» του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ATALANTA, που θα διεξαχθεί στο Gewiss Stadium την Πέμπτη 17/2/2022 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Μπέργκαμο, ως εξής:

Την Παρασκευή 11/2 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Για την αγορά των εισιτήριων από τα εκδοτήρια, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν ραντεβού από το site www.olympiacos.org.

Με την οριστικοποίηση του ραντεβού, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους από το εκδοτήριο με την επίδειξη του email καθώς και όλων των απαραίτητων παραστατικών.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Επειδή στην Ιταλία θα γίνει ταυτοπροσωπία κατά την είσοδο στο γήπεδο απαιτούνται τα παρακάτω:

• τα εισιτήρια είναι ονομαστικά (γράφονται τα στοιχεία πάνω στο εισιτήριο) και δεν μεταβιβάζονται.

• απαιτείται να έχουν το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μηνου.

• να έχουν μαζί τους το διαβατήριο ή την Ταυτότητα που θα ταξιδέψουν.

• να φοράνε μάσκα ΜΟΝΟ τύπου FFP2.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο, ημερομηνία και χώρα γέννησης με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβαση ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News