Πόλεμος στην Ουκρανία: Επίσημη η διακοπή του πρωταθλήματος
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουκρανίας ανακοίνωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των τελευταίων δραματικών εξελίξεων στη χώρα, μετά τη ρωσική εισβολή.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Live ενημέρωση: Πόλεμος στην Ουκρανία, όλες οι εξελίξεις για τη ρωσική εισβολή
Λίγες ώρες μετά τους πρώτους βομβαρδισμούς που πραγματοποίησαν ρωσικά στρατεύματα σε πόλεις της Ουκρανίας, ανακοινώθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου: «Λόγω της επιβολής στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία, το ουκρανικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί». Η ουκρανική Premier League θα ξεκινούσε ξανά αύριο, Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, με την πρόκριση της πρώτης ημέρας μεταξύ Minaj και Zorya.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Ο ΟΦΗ στέλνει τα δικά του μηνύματα
- Ολυμπιακός: Φρόιλερ ο... πρώτος εκλεκτός για τον άξονα - Το νέο ραντεβού του Μεντιλίμπαρ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
