ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κατέθεσε πρόταση για Σάμπιτσερ
Κρούση των Βεστφαλών για την απόκτηση του Μαρσέλ Σάμπιτσερ της Λειψίας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η Ντόρτμουντ ψάχνει τη λύση για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «SportBild» η διοίκηση της Μπορούσια κατέθεσε πρόταση 30 εκατ. ευρώ στη Λειψία για την απόκτηση του Μαρσέλ Σάμπιτσερ. Ο 25χρονος Αυστριακός διεθνής μέσος είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, με 16 γκολ σε 39 συμμετοχές, και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το κασέ του φθάνει τα 35 εκατ. ευρώ και η Τότεναμ ήδη έχει κινηθεί για την απόκτηση του Σάμπιτσερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
