Ματίγια: «Αλλάξαμε προπονητή και αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας»

Ματίγια: Ο Χαβιέρ Ματίγια στάθηκε στον ψυχολογικό παράγοντα για να ερμηνεύσει αυτό που άλλαξε στον Άρη στους τελευταίους τρεις αγώνες.

Ο Χαβιέρ Ματίγια στάθηκε στον ψυχολογικό παράγοντα για να ερμηνεύσει αυτό που άλλαξε στον Άρη στους τελευταίους τρεις αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Άρη:

«Νομίζω ότι βρήκαμε τη χαμένη αυτοπεποίθηση μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο παιχνίδι αλλά εμείς δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το λέγαμε στα αποδυτήρια γιατί το πιστεύαμε. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, το άξιζε»

Είχαμε πολλούς λόγους για να κερδίσουμε. Θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη και στον Ματέο ο οποίος έχασε τον πατέρα του και είναι στην Αργεντινή. Θέλαμε να τον αγκαλιάσουμε. Ο δεύτερος ήταν για να αφιερώσουμε τη νίκη στον Άλκη στον οποίον θα αφιερώνουμε κάθε επιτυχία και ο τρίτος, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εκεί είναι η σκέψη όλων».

Για το αν η επιστροφή των βαθμών έπαιξε ρόλο στη βελτίωση της ψυχολογίας της ομάδας:

«Οι βαθμοί μας ανήκαν. Τους κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, δεν μας τους χάρισε κανείς. Η ομάδα διανύει μια καλή περίοδο, θεωρώ ότι πλέον είναι στον σωστό δρόμο. Αλλάξαμε προπονητή και αλλάξαμε λίγο το σκεπτικό μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News